Az Advantix spot on hatásos a parazitákkal szemben

Advantix spot on
Advantix spot on

Az idő melegedését kedvenceink is jól érzik, és ennek megfelelően örömmel mennek ki a szabadba játszani, főleg akkor, ha hagyjuk nekik. Azonban nem feledkezhetünk el arról, hogy komoly veszélyeknek vannak kitéve, mert a különféle paraziták, szó szerint vérre szomjazva ébrednek fel a téli álmukból és táplálék után kutatnak. Szerencsére, van hatásos megoldás az Advantix spot on képében, ami kellő védelmet biztosít.

A sarjadó fűszálak között és a tél során el nem korhad levelek alatt kullancsok, tetvek, bolhák, szúnyogok és más rovarok várják, hogy arra járjon egy alkalmas prédaállat. Gyorsan rávetik magukat és beférkőznek a szőrtakarásba, hogy ott biztosan senki ne vegye észre tevékenységüket. Az Advantix spot on jelenlétében azonban mindez elkerülhető.

A kivételes termék hatóanyagainak hála megakadályozza, hogy a nem kívánt látogatók otthon érezzék magukat. Figyelnünk kell a rendszeres kezelésre és kezdjük el azt idejében! Felkeresve a barzoo.hu webfelületet, nemcsak a beszerzést oldhatjuk meg könnyedén, hanem részletes tájékoztatót is találhatunk a használatra vonatkozóan.

Author: admin