Akkus sövényvágók – a tökéletes megoldás a kertrendezésre

akkus sövényvágó

A tökéletesen nyírt sövények mindig vonzóak voltak a tekintetnek. Azonban, a karbantartás nem könnyű feladat és egy rosszul megválasztott sövényvágóval inkább problémát okoz, mint örömet szerezne. A Makita DUH751 akkus sövényvágó azonban megoldást kínál erre a problémára. Az erőteljes szénkefementes motor hosszabb élettartamot és tartósságot biztosít.

A kések és az ágbevezetés hatékonyabb, mint az előző modelleknél, valamint az új kialakításnak köszönhetően, a súrlódás kisebb a pengék között. Az üzemidő és a kések élettartama is hosszabb lett. Az akkus sövényvágó ergonomikusan kialakított markolata 5 különböző pozícióba állítható, hogy biztonságos és kényelmes tartást biztosítson a használat alatt.

A Makita ezen terméke olyan erős és hatékony, mint egy benzines készülék, de sokkal könnyebb, valamint csendesebb. A nagy sebessége lehetővé teszi a gyors és precíz vágásokat, amiben az sajátos kés kialakítása szintén közrejátszik. Az akkus sövényvágó XPT technológiája kiváló por- és cseppálló kivitelt biztosít. A tartozék pengevédő tok pedig védelmet nyújt a késeknek a tárolás és szállítás során.

Author: seditor