Aranyosi Ervin versei minden korosztálynak szólnak

Aranyosi Ervin versei

A költészettel sohasem késő elkezdeni foglalkozni, hiszen néha hosszú út vezet a célunkig. Aranyosi Ervin versei is sokáig várattak magukra, mivel a költő majd 50 éves volt, amikor figyelmét teljes mértékben az írás felé fordította. Művei – talán ennek is köszönhetően – érettek és letisztultak, sorait átjárja a rengeteg élettapasztalat útján szerzett spiritualitás.

Versei könnyed szerkezete és mély mondanivalója egyszerre szólítja meg a fiatal és az idősebb korosztályt, írásaiban mindenki megtalálja a neki fontos tartalmat. Fő hitvallása, hogy a költészete legfontosabb célja a világot egy kissé szebbé tenni az alkotásaival és ez a gondolat minden művében tetten érhető.

Aranyosi Ervin versei ugyanis csordultig vannak életigenléssel, noha nem fél komolyabb témákhoz nyúlni. Közel 30 kötete jelent meg az elmúlt években és a művek szinte mindegyikében visszatérő elem a szeretet fontossága, a körülöttünk lévő világ és a természet tisztelete, megóvása, valamint az emberi kapcsolatok fontossága.

Author: seditor