Az Atlantic törölközőszárító megjelenése stílusos

atlantic törölközőszárító

A vizes textil könnyen furcsa szagúvá válik, ha huzamosabb ideig nem tud kiszáradni. Ez minden ruhaneműre és más használati anyagokra is vonatkozik. Az Atlantic törölközőszárító erre kínál megoldást, noha ez nem ruhaszárító, de szükség esetén arra is használható.

Fürdés előtt ez a kis szerkezet képes kellemes klímát teremteni az adott helyiségben, még akkor is, ha a lakás más szobáiban nem üzemel a fűtés. Az Atlantic törölközőszárító azért sokak kedvence, mert a több melegítő rendszertől függetlenül üzemeltethető. A kis digitális termosztáttal rendelkező egység könnyen felhelyezhető bárhova és higgye le, hogy a lakása ékköve lesz. Az Atlantic törölközőszárító csak fehér színben kapható, de ez minden stílussal tökéletesen passzol. A teljesítmény a színnel ellenben kiválasztható.

Az 500 és 700W Atlantic törölközőszárító árai között csupán 11 000 Ft különbség van. Ha az otthonában esetleg több fürdőszoba is van, akkor állítsa be a megvásárolni kívánt mennyiséget a honlapon és rendelje meg, hogy mielőbb élvezhesse az előnyeit!

Author: admin