Palatető felújítás bontás nélkül a költséghatékonyság jegyében

palatető felújítás

Magyarországon az 1950-es években elterjedt szokás volt a házakat palatetővel ellátni. Míg a palatetőnek kétségtelenül megvannak a pozitív tulajdonságai, sajnos a strapabíróság nem tartozik közéjük.

A beázás az idő múlásával elkerülhetetlen, így a tető felújítása is garantáltan terítékre kerül. A palatető felújítás bontás nélkül is lehetséges, bár sokan tévesen azt hiszik, ez csupán vágyálom.

Hála a modern technikának és az innovatív vívmányoknak, manapság már nem kell feltétlenül megbontani a tetőt ahhoz, hogy helyreállíthassuk annak egykori kiváló állapotát.

Ez remek lehetőség, ugyanis a munkálatok közben nem kell félni a hirtelen esőzésektől, így a kellemetlen beázástól sem. A munkafolyamat nem egy-két napos időintervallumot ölel fel, ám ha bizalmat szavazunk a Tetőklinika tapasztalt gárdájának, nem kell elhagynunk az otthonunkat a felújítás idejére. A csapat természetesen garanciát vállal a munkájukra, ami általában 15 évet takar. A palatető felújítás bontás nélkül beváltja a hozzá fűzött reményt!

Author: admin