Az utcai napelemes kandeláber nagyon praktikus

utcai napelemes kandeláber

A berendezés működésével kapcsolatban a következőket kell tudni! Az utcai napelemes kandeláber fotovoltaikus energiát állít elő. A hatásfoka rendkívül jó. A LED-es lámpafej nem bocsájt ki UV- és infrasugárzást, ezért a szemnek nem ártalmas, ezen felül a rovarokat sem vonzza. A termékek változatainak formavilágát figyelembe véve magas színvonalat képviselnek.

A lámpaoszlop minden esetben kovácsoltvasból készül, az ívek hajlítását pedig precíziós gépekkel kivitelezik. Lebetonozott acél alaptesthez rögzítik zárt anyacsavarokkal. Az utcai napelemes kandeláber világítása automatikusan bekapcsol sötétedéskor. Az akkumulátorok, amelyek ezeket a termékeket ellátják, zselés technológiával készülnek.

Az elhelyezésük az alaptest melletti ásott földárokba történik. Egy robbanás-, valamint vízálló dobozban helyezik el. Az utcai napelemes kandeláber egyszerű kiépítésének hála, bárhol könnyedén elhelyezhető. Mivel nem igényel elektromos hálózatot, a működtetése semmiféle költséggel nem jár, ezen felül pedig környezetbarátnak mondható.

Author: admin