Baba etetőszékek kényelmes és biztonságos kialakítással

baba etetőszékek

A baba szilárd étellel való táplálása fontos fejlődési mérföldkőnek számít. Pontosan ezért, a baba etetőszékek olyanok kell legyenek, hogy mind a kicsik, mind pedig a szülők elvárásainak maradéktalanul megfeleljenek. Az 1 év alatti babák esetében rendkívül fontos a kényelmes és biztonságos kialakítás, hiszen a pici evés közben is folyton mozog.

Az etetőszék ezért magas oldallal és biztonsági övvel is kell rendelkezzen. A stabilitás szintén rendkívül lényeges egy ilyen eszköz esetében, hiszen az örökmozgók könnyen felboríthatják. A baba etetőszékek ugyanakkor könnyű súllyal és praktikus kialakítással kell bírjanak, hogy a szülők dolga könnyű legyen. Az egyszerű tisztíthatóság szintén nem elhanyagolandó szempont, ezért célszerű, ha a szék tálcája műanyag.

A globhome.hu webáruházban a baba etetőszékek még játékokkal is fel vannak szerelve, hogy a picik még véletlenül sem unatkozzanak evés közben. A webshopban ugyanakkor puha, könnyű székmagasítók is kaphatóak, amin a nagyobb gyerkőcök is kényelmesen ülhetnek az asztalnál.

Author: seditor