Babakártya a legkisebbek szórakoztatására

babakártya

Semmi sem segít úgy eltölteni az időt, mint a barátokkal való szórakozás. Ebben a fekete és fehér babakártya is segíthet, mert a pindurkák elragadtatva nézik majd az összes gyönyörűen illusztrált ábrát. Az eredeti szett elefántot, halat, zsiráfot, csigát, baglyot és macskát is tartalmaz. Ezeket a lapocskákat fel lehet akasztani a falra, hogy a felnőttek megmutassák a rajtuk szereplő figurákat a babának, de akár maguk a kicsik is kezelhetik.

A szilárd és gyermekbarát anyagokból készült, lekerekített sarkú babakártya célja, hogy cselekvésre késztesse a piciket. Egy ilyen egyszerű kártyakészlet tökéletes ajándék is egyben, mert könnyen illeszkedik bármelyik otthonba és passzol a gyerekszoba stílusához.

A nagyszerű játékot szülőkkel vagy testvérrel is lehet játszani, tehát mindenkivel, aki részt vesz a csecsemő tanításában és szórakozásában. A gyártó sokáig kutatta, hogy csecsemőkortól kezdve kisgyermekkorig mi stimulálja a legjobban az újszülött érzékeit. Rájöttek, hogy a fekete-fehér babakártya képei mennyire érdekesek a legkisebbeknek.

Author: seditor