Bélelt gumicsizma a hideg estékre

bélelt gumicsizma

A lábbelik széles választéka webáruházunkban mindenféle szabadtéri tevékenységhez használható. A rendelkezésre álló bélelt gumicsizma férfi és női változatban is megrendelhető néhány kattintással. A bélelt gumicsizma fekete, barna és terepszínben is kapható, persze mindegyik vízálló. A nálunk kapható szuper csizmák kiválóan alkalmasak arra, hogy gyorsan felvehesd a mindennapi munkához.

A lábbelik mind szigetelt opciókkal rendelkeznek, így kiváló választást jelentenek a nedves vagy hideg környezetben való tevékenységhez. Amikor készen állsz arra, hogy levedd a nap folyamán, gyorsan öblítsd le és így máris készen áll arra, ha másnap is szüksége lesz rá.

Az ikonikus bélelt gumicsizma magas és rövid szárú stílusban is elérhető, ráadásul ezek hangulatos és textúrált poliészter béléssel készültek, ami akár -5 fokos hőmérsékleten is lehetővé teszi a viselést. Több stílusban is elérhető modelljeink dinamikus sziluettje laposabb talppal a maximális kényelmet biztosítják, a sokoldalúság érdekében.

Author: seditor