Legyen kéznél elég decoupage ragasztó!

decoupage ragasztó

Ismét elérkezett a gyakran szürke őszi időszak, amit a hosszú tél követ. Bár a fák többsége ilyenkor színpompás levelekbe öltözik, mielőtt lehullajtja lombjait, de mégis az elmúlás időszaka ez, ami olykor lehangolóan hat az emberekre. Felkészülve a sötét hónapokra, megéri némi decoupage ragasztó beszerzésén is elgondolkodni.

Amíg odakint tombolnak a fagyos szelek, addig a kellemesen fűtött szobában bárki hódolhat a megszokott hobbijának, vagy éppen elsajátíthatja azt magas szinten. Az alkotás örömét sokan szeretik megélni és ehhez nincs is szükség olyan sok mindenre, mint elsőre gondolnánk. A decoupage ragasztó szerves kelléke annak az egyedi technikának, aminek során tetszőleges felületek díszíthetőek, többnyire előre kivágott mintákkal.

Legyen az alapfelület fa, üveg, porcelán, karton, kerámia, a kivételes komponens remek tartást biztosít. A decoupage ragasztó első körben a felületre, majd a felhelyezett mintára is legyen rákenve, a vágyott eredmény eléréséhez. A száradási idő gyors és a végeredmény magáért beszél. Készítsünk be belőle nagyobb mennyiséget!

Author: seditor