Bízza a rendezvényt az AVadvice csapatára!

AVadvice

A magas színvonalú világítás minden sportesemény egyik kulcsfontosságú eleme. Ha a helyszínen nincs elég természetes fény, mesterséges megvilágításra van szükség. Az AVadvice csapata elkötelezte magát amellett, hogy a rajongók láthassák a létesítményben zajló összes eseményt, a sportolók pedig jól érezzék magukat. Egy jégkorong pálya és a többezres futball stadion megvilágítása két különböző dolog.

A munkálatoknál figyelembe kell venni a reflektorok teljesítményét, számát és elhelyezkedését. Ilyen esetekben az AVadvice fő feladata a megfelelő fény biztosítása a sportolók játékához és a bírók munkájához, a kényelmes fénymennyiség megteremtése a nézőtéren helyet foglaló látogatóknak, a kívánt megvilágítási szint létrehozása az evakuálás során.

Az edzési folyamat alatt a stadion fényerejére vonatkozó követelmények valamivel rugalmasabbak. A különféle szintű sportversenyek jelentős számú rajongót vonzanak. Ezért az AVadvice tudja, hogy a világításának olyannak kell lennie, hogy a közönség emlékezzen a legérzelmesebb pillanatokra is.

Author: admin