Párátlanítással az élhetőbb környezetért

párátlanítás

Penész ütötte fel a fejét az otthonában? Kellemetlen a belső mikroklíma a magas páratartalom miatt. Ha ezen jelek bármelyike tapasztalható Önnél, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjen a párátlanítás leghatékonyabb módszereivel! A folyamat alapelve azon a feltételezésen alapul, hogy a helyiség, amelyikben elvégzik, be van zárva.

Vagyis a külső levegő egyáltalán vagy csak kismennyiségben jut be ide. A levegő folyamatosan kering a páramentesítőn keresztül és a nedvesség fokozatosan kondenzálódik, majd összegyűl a víztartályban anélkül, hogy hőt bocsátana ki kívülre. Ebben az értelemben a párátlanítás alapvetően különbözik a hagyományos fűtési és szellőztetési módszerektől.

Az alacsonyabb fogyasztáshoz kapcsolódó nyilvánvaló előnyök mellett, ez a folyamat sokkal könnyebben irányítható, mivel a helyiség zárva marad. Bármilyen célból kifolyólag van szüksége a párátlanítás mobil eszközeire, azokkal nemcsak időt és energiát, hanem pénzt is megtakaríthat, miközben megóvja az otthonát és a benne lévő anyagi értékeket.

Author: admin