Bölcsességfog műtét kockázat nélkül

Előbb-utóbb a legtöbb ember életében elérkezik az időszak, amikor kellemetlenséget okoznak a bölcsességfogak. Ebben az esetben, sajnos szembe kell nézni ezzel a problémával, viszont a bölcsességfog műtét minden ezzel kapcsolatos problémát gyorsan és fájdalommentesen orvosol. Amikor kezdenek előbújni, akkor feszítik az ínyt és ha nem képesek áttörni, akkor fájdalmat érzünk a fogsor hátsó részén.

Emiatt nehézkessé válik az evés, mivel a rágás is fájdalmas lesz. Éjszaka ez a kellemetlen érzés erősödik. Nem csupán a fájdalom az egyetlen negatívum, amit ezek a fogak okozhatnak, hiszen elkezdik szép lassan eldeformálni az egész fogsort. Ezért van szükség a bölcsességfog műtétre. A fogorvos mindenekelőtt készít egy röntgenfelvételt, mert ebből megállapítható, hogy a rakoncátlan fogak milyen helyzetben helyezkednek el.

Aki szerencsésebb, annak nincs szüksége erre a beavatkozásra, de csak abban az esetben, hogyha a bölcsességfogak tökéletesen előbújtak és nem okoznak semmilyen problémát a szájüregben. A bölcsességfog műtét manapság már rutinnak számít és nem tart sokáig. Az ezt követő kellemetlen érzés hamar elmúlik. Aki fél a fogorvostól, gyakran azzal érvvel, hogy túlságosan magas a fogtömés ár. A pontos árlista ezzel kapcsolatban megtalálható a fogtömés11kerület.hu weboldalon. A szakszerű ellátás mellett, a páciensek fájdalommentes beavatkozásokra számíthatnak.

Sokkal nagyobb árat kell fizetni abban az esetben, hogyha nem látogatjuk rendszeresen a fogorvosi rendelőt, hiszen kevés idő leforgása alatt súlyosbodik a helyzet, ami végül fogvesztéshez is vezethet. Ezután már csak az implantátum, a híd, vagy a protézis fog segíteni, amelyek jóval többe kerülnek, mint a fogtömés ára. Fontos tudni, hogy nemcsak egyféle tömés létezik. Ennek tekintetében a fogtömés ár is változó. A fognyaki tömés olcsóbb, mint amikor direkt héj kerül felhelyezésre a frontfogakra. Minél súlyosabb a probléma, annál magasabb összegre lehet számítani. Viszont a rendszeres fogápolással meg lehet előzni az ilyen nemkívánatos kiadásokat.

Author: admin