Cirkónium-oxid kerámiás fogpótlás Budapesten

fogpótlás Budapest

A fémmentes porcelán hidak és koronák a 21. századi modern technológiát képviselik a fogászatban. Nem csoda hát, hogy sokaknak a tökéletes fogpótlás Budapest városában ezt jelenti. Egyesek érthető módon hallani sem akarnak a fémet tartalmazó fogakról és különféle megoldásokról, amik bizony mosolygás közben látszanak. A siker záloga, hogy az efféle hidak és koronák mindenféle esztétikai követelménynek maximálisan megfelelnek.

Aki a fémmentes fogpótlás Budapest szolgáltatást választja, mindig önfeledten mosolyoghat, hiszen hibátlan fogsorral fog rendelkezni. A dentalcenterkelemen.hu csapata az úgynevezett phi-tech módszert alkalmazza. A technológia biztosítja a koronák és hidak rendkívüli precizitását, a fogakhoz történő tökéletes illeszkedését és záródását, aminek hála a tartósság adott.

A fogpótlás Budapest településén egy fémhez hasonló mechanikai adottságokkal bíró cirkónium-oxid kerámiából készült anyaggal történik. Ennek köszönhetően a híd vagy korona színe teljesen megegyezik a meglévő fogakéval vagy épp a kívánt árnyalattal úgy, hogy közben a maximális tartósság is adott.

Author: seditor