Egyéniséghez illő egyedi nyaklánc készítés

egyedi nyaklánc készítés

A személyiséghez illő, sajátos kialakítású ékszer viselése különleges érzés, ezzel megmutathatjuk a világnak a stílusunkat. Ennek érdekében érdemes az egyedi nyaklánc készítés szolgáltatását igénybe venni, amit megtehetünk a lilikoos.hu weboldalon megismerhető ékszertervező szakembernél. A honlapon láthatunk néhány varázslatosan szép darabot is, nem megvásárlás céljából, hanem inspirációként. Ugyanis azok a darabok egyedi megrendelésre készültek, egyetlen példányban. Az ékszertervezőnek az egyedi nyaklánc készítés nem okoz nehézséget, gyönyörű darabokat képes megalkotni.

Válogatott gyémántokat, drágaköveket használ fel a különleges alkotásaihoz, de ezüstöt, kristályokat és szintetikus gyöngyöket vagy köveket nem használ. Mivel kizárólag értékes alapanyagokból dolgozik, így sokat érő ékszerpéldányok születnek meg az egyedi nyaklánc készítés nyomán. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek ezek a szakemberek arra, hogy olyan anyagokat használjanak a munkájuk során, amilyeneket nem mindenhol lehet fellelni. Ezeknek a csodálatos csecsebecséknek a megálmodója Koós Lili ékszertervező, akinek itthon és külföldön is kerültek már kiállításra munkái. A szakember kifejezetten a megrendelők különleges kívánságait teljesíti, olyan ékszerdarabokat megalkotván, amilyenekből sehol a világon nem létezik még egy ugyanolyan példány. Tehát, az egyedi ékszerek kedvelői jól teszik, ha felveszik a kapcsolatot vele, hiszen Koós Lili online és személyesen is fogadja a megrendelőket.

Ilyen alkalmakon megbeszélik, hogy a kliens milyen ékszert szeretne, elmondja az elképzeléseit, ugyanakkor gyémántokkal kapcsolatos tanácsokat is kaphat a szakembertől. Különböző színű és finomságú nemesfémből készíti el csodálatos példányokat Koós Lili, válogatott drágakövekkel és gyémántokkal ékesítve azokat. Legyen szó nyakláncról, medálról, fülbevalóról vagy gyűrűről, az a legjobb érzés, ha egyedülálló modellt viselhetünk. Koós Lili ebben a törekvésünkben nagy segítségünkre lehet. Ha egyedi darabot szeretne, mindenképpen őt keresse fel!

Author: admin