Egyszerű és praktikus cross bicikli

Cross bicikli

Olyan kerékpárt szeretne, amelyik gyorsabb, mint a hegyi terepre kifejlesztett modellek, de szívósabb, mint a közúti típus? Akkor még nem is tudja, de egy megbízhatóságáról híres cross bicikli az, amire Önnek szüksége lesz. Ezek gyorsak, könnyűek, de mindezek mellett kemények is. Még akkor is, ha nem versenyzésre használja, a cross bicikli lehet a legjobb megoldás a mindennapi tekerésre.

Ezek első látásra nagyon hasonlítanak a közúti bringázásra kifejlesztett modellekhez, de csak addig, amíg közelebbről meg nem figyeljük őket. Miközben a közúti kerékpárok lefelé hajlított kormánnyal vannak ellátva, mégis a mountain bike-hoz hasonló féktárcsával működnek.

Ez azt jelenti, hogy nagyobb a megállási teljesítménye a szokatlan körülmények között és szélesebb távolságot biztosít a gumiabroncsok keretbe illeszkedésére. A cross biciklik keretei az összes népszerű anyagból rendelkezésre állnak, beleértve az acélt, az alumíniumot, a titánt és a szénszálakat, attól függően, hogy Ön hegyi terepre vagy városi közlekedésre szeretné használni őket.

Author: admin