Elérhetővé vált a Mercurial Nike

Kiváló választás

Mindig van hová fejlődni, éppen ezért a Nike cipők tervezői sem állnak le a kísérletezgetéssel. Jobbnál-jobb technológiák látnak napvilágot, éppen ezért lett a Mercurial Nike annyira különleges. Sok focista esküszik erre a modellre, hiszen ez kifejezetten olyan foci cipő, amiben 90 percet minden gond nélkül végig lehet játszani.

Amikor új cipőt húzunk a lábunkra, megtörténhet, hogy kissé szorít. Ekkor azt mondják, hogy valószínűleg be kell törni, mert egy-két használat után már kényelmesebb lesz, hiszen felveszi lassan a lábfejünk alakját. Ám a Mercurial Nike nem egy hagyományos utcai viselet. Az már az első használatkor tökéletesen kell passzoljon, mert csak így fog a viselője is tökéletesen passzolni a csapattársainak.

A felső résznek rá kell simulnia a lábfej felső részére, hogy minden lövés és passz pontos lehessen. A pályán, meccs közben a másodperc tört része alatt kell döntéseket hozni. Éppen ezért van szükség a hirtelen megmozdulásokra. Ezek kifejezetten jól kivitelezhetőek a Mercurial Nike modelljének köszönhetően.

Nem fog a felületén megcsúszni a labda, ezért sokkal könnyebben irányítható. A Mercurial Nike szintén rendelkezik a cég tervezői által kifejlesztett ACC bevonattal, ami nem holmi marketinges trükknek számít. Ez valóban egy bevált technológia, ami már számos bajnokságon bizonyította, hogy mennyit számít. A Mercurial Nike igazi különlegességnek számít, amit manapság már bárki beszerezhet. Valószínűleg hamar észrevehető lesz a különbség egy hagyományos és egy ilyen felsőkategóriás termék között.

Author: admin