Egyszerűen használható ez a számlázó program

Sokféleképpen intézhetjük a számlázást, de érdemes haladni a korral és a legegyszerűbb módszert választani. Nem kell attól tartani, hogy valami bonyolult szoftvernek kell megtanuljuk a kezelését, hiszen ez a számlázó program egyszerű, ám annál hatékonyabb.

Ennek köszönhetően, éjjel-nappal regisztrálja a bejövő rendeléseket és automatikusan kiállítja az elektronikus számlákat, amiket az ügyfelek is letölthetnek, de mi is bármikor hozzáférhetünk bármelyikhez, akár évek múlva is.

Ez attól függ, hogy melyik előfizetési csomagot választjuk. Minden csomagban más és más extraszolgáltatások szerepelnek, mert ez a számlázó program rendkívül sokoldalú, hiszen számtalan funkcióval lett ellátva.

A funkciók tárháza folyamatosan bővül, ám nekünk nem kell semmit tennünk ennek érdekében, hiszen ez a számlázó program magától frissül. A gyorsabb teljesítés és átláthatóság már az első alkalommal érezhetően meg fogja könnyíteni a dolgunkat. Ráadásul minden jogszabálynak megfelel, hiszen az e-számla NAV megfelelőséggel rendelkezik.

Author: admin