Ezért érdemes kötelező biztosítás kalkulátort használni

kötelező biztosítás díjszámoló

Aki autóval jár, az tudja, hogy bármelyik pillanatban történhet valamilyen negatív esemény, és a kötelező biztosítást éppen ezért mindenképpen meg kell kötni. Felelősség típusú biztosításként ez a gépjármű üzemeltetése közben másnak okozott kárt téríti meg. A helyzet viszont az, hogy a biztosítás ára biztosítónként változik, és nem egyszerű megtalálni a leginkább költséghatékony fajtát. Sok időt és pénzt takaríthat meg, ha kötelező biztosítás díjszámolót használ. Ennek segítségével 11 biztosító díjai ismerhetők meg, így a legkedvezőbb ajánlatot választhatjuk ki. Sőt, a biztosítás 10 perc alatt megköthető online kedvezménnyel.

És előírt, ugyanis a közúti forgalomban csak érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező személygépkocsik, motorkerékpárok, teherautók, utánfutók, rendszám nélküli robogók és mezőgazdasági járművek vehetnek részt. Amennyiben a közúti közlekedésben résztvevőnek nincsen kötelező biztosítása, az súlyos következményekkel járhat. Ezért tanácsos egy szerződésre szert tennünk, már mielőtt elhoznánk a gépjárművet a kereskedőtől.

Viszont nem biztos, hogy a kereskedőnél a legszerencsésebb ajánlatba futunk bele, ergo, érdemes az online lehetőségeket igénybe venni. Az interneten keresztül bármelyik biztosítótársaság ajánlatát megtekinthetjük. De sokan vannak olyan helyzetben, hogy biztosítót szeretnének váltani. Számukra a kötelező biztosítás kalkulátor használata a legjobb döntés. Persze vagyonokat nem fogunk megtakarítani, de néhány ezer forintot mindenképpen. Sok kicsi sokra megy alapon tehát, célszerű megkeresni a legolcsóbb megoldást.

Tudniillik, senkinek nem mindegy, hogy mekkora összeget kell kifizetnie a gépjármű-felelősségbiztosítás megkötésekor. Ráadásul évről évre drágább a kötelező biztosítás, amit sokan elkerülhetőnek tartanak. Sőt, nemcsak a magánszemélyek, hanem a Magyar Autóklub is indokolatlannak találja a gépjármű biztosítás 20%-os emelését. De Önnek megvan a lehetősége arra, hogy alkalmazza a kötelező biztosítás kalkulátort, és a legjobb ajánlatot fogadja el.

Author: seditor