Faszenes grillsütő a hagyományok kedvelőinek

faszenes grillsütő

Egyre több modern és praktikus berendezés létezik a húsok, halak és zöldségek sütésére. Jó példa erre a faszenes grillsütő, mivel a rajta készült ételek finom füstös illatot nyernek, ellentétben a gázzal működő grillekkel és maga a szénrács nagyon könnyen használható.

A faszenes grillsütő, a tervezéstől függően bizonyos eltéréseket mutathat. Hagyományosan azonban egy fémfedéllel ellátott alapból állnak, aminek a belsejében egy rács található. Ez a kialakítás biztosítja az ételek egyenletes melegedését minden oldalról. A berendezés szerkezete lyukakkal van felszerelve, amelyek szabályozzák a beérkező levegőt. A szénrácsok egyes modelljei speciális kivehető hamutartóval vásárolhatóak meg.

A helyhez kötött és a mobil modellek széles választékát kínálja a grilltarsasag.hu webshop. A termékeinket ötvözi a többfunkciós jelleg, de az alakjukban, a méretükben, az alap és a rács anyagában különböznek egymástól. A faszenes grillsütőn kívül, az online üzletünkben különféle kiegészítők is megvásárolhatóak.

Author: seditor