Freemail bejelentkezés telefonnal vagy számítógépen

freemail bejelentkezés

A Freemail olyan szolgáltatás, ami ingyenes e-mail kézbesítést biztosít bárkinek, cserébe azért, hogy a hirdetései megjelenjenek azon a webhelyen, ahová küldi és bizonyos esetekben személyes adatokért cserébe. Ennek előnye, hogy a freemail bejelentkezés megoldható egyszerű internet hozzáféréssel. Ha nincs saját webfiókja, használhatja valaki más számítógépét, de továbbra is megkaphatja saját leveleit a szolgáltató által.

Például azok a főiskolai hallgatók, akiknek nincs saját számítógépük vagy internet lehetőségük, regisztrálhatnak ingyenes levelekre, valamint e-mail-t küldhetnek és fogadhatnak a legközelebbi kiberkávézójukban.

Ellentétben a szokásos felülettel, ami egy külön program (bár integrálva van a népszerű webböngészőkkel), a legtöbb Freemail bejelentkezés szolgáltatója megköveteli, hogy egy űrlap felületet használjanak egy weboldalon, ami időigényesebb, mint a kifejezetten erre tervezett programok. Általánosságban elmondható, hogy a Freemail bejelentkezés egyszerűbb, de kevesebb szolgáltatást kínál, mintha a programot böngészővel használja és csatlakozik a saját internet hozzáférési szolgáltatójához.

Author: seditor