Idén is nagy kedvenc a csipkés felső

csipkés felső

A csipke a ruhákat mindig egy kis plusz nőiességgel és szépséggel fűszerezte meg. A csipkés felső mostanság is felettébb divatos ruhadarab, ami már-már örökéletű a csinos, nőies ruhadarabok között. A csipke igen érdekes kiegészítő, hiszen adhat ártatlan vagy tüzesen szexi jelleget egy teljesen egyszerű felsőnek.

A ruhadarab ezért a szabástól, színtől függően lehet kislányos vagy roppant buja. A csipke remekül mutat úgy egy elegáns, mint a hétköznapi blúzon. Az viszont tény, hogy ez semmiképpen sem lesz unalmas. A csipkés felső remek választás randira, irodába, de elegáns alkalomra is. Tökéletesen feldob egy egyszerű nadrágot vagy szoknyát.

Egy üzleti megbeszélésre, munkahelyi ebédre is ideális választás, hiszen érdekes, de mégsem túl hivalkodó. Ha pedig igazán szép csipkés felsőt keresünk, akkor feltétlenül nézzünk szét a miniboxshop.hu webáruházban, hiszen itt is találhatóak olyan darabok, amelyek szinte bármilyen alkalomra felvehetőek. Merjen Ön is szexisen elegáns lenni bárhol és bármikor!

Author: seditor