Garantáltan hasznos társ a lesz a motoros ágvágó láncfűrész

ágvágó láncfűrész

Legyen tél vagy nyár, vannak olyan feladatok, amelyeknek az elvégzéséhez használt berendezések szinte sohasem pihennek. Az ágvágó láncfűrész pontosan ebbe a kategóriába sorolható. Természetesen érdemes különbséget tenni a különféle kivitelek között. Egyre gyakoribbak a piacon azok az egykezes, többnyire elektromos fűrészek, amelyek a vékonyabb gallyak lemetszésére lettek kiképezve.

Ezek mellett kaphatóak még sok helyen olyan ágvágó láncfűrész típusok, amik hosszú nyéllel rendelkeznek és a földről lehetővé teszik a több méter magasban lévő munkák elvégzését. Ezen 2 utóbbi kategória főként a specifikusak közé sorolhatóak.

Ezzel szemben, létezik univerzálisnak nevezhető motoros ágvágó láncfűrész, amivel az elszáradt fák kivágásra, a tüzelő felaprítására, de olykor még ácsmunkák ellátásra is esély nyílik. Egy minden tekintetben komplex berendezésről van szó, ami bármikor előkerülhet a fészerből és munkára fogható. Érdemes tehát egy ilyen prémium ágvágó láncfűrész mellett döntenie, mert azzal csak jól járhat.

Ismerje meg közelebbről a motoros ágvágó láncfűrész előnyeit!

A Scheppach CSP 2540 motoros ágvágó láncfűrész kompakt felépítéséből adódóan, a legtöbb háztartás elengedhetetlen része lehet. A kertek gondozásában ugyanúgy élen jár, akárcsak az ács- és asztalosmunkák elvégzésében. A gyors és sima vágásról a láncvezető által vezérelt éles és gyorsan forgó lánc gondoskodik.

Az automatikus kenés pedig biztosítja a minden helyzetben való hatékony feladatvégzést. A motoros ágvágó láncfűrész el van látva a biztonság érdekében motorfékkel, illetve az üzemanyag befecskendezés biztosítja a kiegyensúlyozott fogyasztást. A heavy-duty levegőszűrő tesz az élettartam jelentős mértékű kitolásáról.

Már ennyiből is látható, hogy ez az ágvágó láncfűrész valóban a minőség jegyében született meg. Ami pedig a kényelmes használatot jelenti, abban a karabiner felfogató nyílás, valamint a rezgéscsillapító rendszer jár az élen. Akár órákon át lehet vele dolgozni, minden komolyabb megterhelés nélkül.

Az ágvágó láncfűrész a tavasz legnagyobb sztárja

Ahogy véget ér a téli időszak, úgy kezd el egyre inkább melegedni a levegő és zöldbe öltöznek a fák. A rügyek kipattanásakor már jól láthatóak azok az ágak, amelyek teljesen életképtelenek. Ezeket muszáj mielőbb eltávolítani, különben a rajtuk megtelepedő gombák, rovarok könnyen átterjedhetnek, az amúgy egészséges részekre is.

A motoros ágvágó láncfűrész jelenlétében csak néhány mozdulat az egész és elvégezhető a professzionális metszés, még a vastagabb ágak esetében is. Ha pedig már nem menthető meg a kedvelt gyümölcsfa, akkor az tőből kivágható és percek alatt feldarabolható, hogy az elhordása egyszerűbb legyen.

A Scheppach motoros ágvágó láncfűrész olyan markolattal rendelkezik, ami minden irányban kényelemes mozgatást tesz lehetővé. Az egyszerű láncfeszítés és a vibráció csökkentő rendszer tovább növeli a praktikumot és kényelmet. Ha szeretne egy valóban hűséges és kedves munkatársat, akkor a motoros ágvágó láncfűrész ezen típusa mellett tegye le a voksát!

Author: seditor