Gyorsan kivitelezhető a fog implantátum

Fog implantátum

Ha már itt van az orrunk előtt a nagy lehetőség, akkor kár lenne kihagyni. Elég nehéz feldolgozni a fogaink elvesztését. Egy váratlan balesetet igazi traumaként élünk meg ezzel kapcsolatban.

Joggal lehet büszke a tökéletes mosolyára az, akinek hófehér egészséges fogai vannak. De mi történik akkor, ha valamilyen fizikai behatás miatt kitörnek? Sajnos ilyen gyakran előfordul, bármilyen durván is haangzik. A fog implantátum azonban még mindig megoldást jelenthet.

Persze, ezek már nem az eredeti fogaink, mégis teljesen ugyanúgy néznek ki. Gyorsan meg lehet szokni, mivel nem olyan érzés a fog implantátum, mintha műfogsort viselnénk.

A fájdalomtól is búcsút inthetünk. A kezelés az IHDE módszernek köszönhetően, néhány nap alatt lezajlik a gyógyulási időszakkal egyetemben. A titáncsavarok tökéletesen rögzíthetőek a régi fogak helyére. A fog implantátum jól bírja a terhelést, nem fog kiesni vagy lötyögni, még évek múlva sem. Ha ez mégis megtörténne, akkor gyorsan és egyszerűen megoldható az ismételt rögzítése.

Author: admin