Hasznos konyhai segítő a passzírozó

passzírozó

A konyhában sok olyan készülék van, ami nagyban megkönnyíti a háziasszony életét. Egy másik fontos előnyük pedig, hogy segítenek időt megtakarítani a kedvenc ételek elkészítésénél. Az egyik ilyen hasznos készülék a passzírozó is, ami a gyümölcsök, zöldségek és halak passzírozására szolgál.

A segítségével könnyen és gyorsan készíthetünk leveseket, püréket és mártásokat, vagy felapríthatjuk a főtt és nyers zöldségeket. Az eredmény egy homogén massza lesz. A passzírozó nélkülözhetetlen eszköz az aprított ételek elkészítéséhez. Előnye, hogy a rozsdamentes acél, amiből készül, nem fél a hideg vagy a forró víztől, de nem is rozsdásodik. Bármilyen gyümölcs és különböző formájú, keménységű főtt zöldség aprítására használható. Mostantól a főzés minden háziasszonynak egyszerű és gyors lesz.

A praktikus fogantyú könnyen elforgatható és a tartály tartalmát a szűrőkre nyomja, amelyeken keresztül a kész lé vagy püré kijön. A passzírozó biztosan jól jön a kisgyermekes otthonokban, hiszen a pürék és a pürésített levesek a gyerekek táplálkozásának alapját képezik.

Author: seditor