Aranyfüst az otthonunk ragyogásához

aranyfüst

Szeretné, ha gyermekkora kedvenc bútordarabja – egy asztal vagy szekrény, amitől nem volt szíve megválni az elmúlt évtizedekben – visszakaphatna valamennyit a hajdani pompájából?

Nos, ez egyáltalán nem tartozik a lehetetlen kívánságok kategóriájába, mindössze egy aranyfüst nevű, rendkívül vékony fémlapocska, speciális kötőanyag – a metálfólia megtapadását segítő mixtion – és fémre felvihető védőlakk szükséges a megvalósításához. A fényhatásra zöldes-kékes árnyalatúvá váló aranyfüst kép- és tükörkereteken, freskókon, falfestményeken is alkalmazható, sőt, papír- vagy gipszfelületen, textilen is megállja a helyét, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Ezzel a díszítéstechnikával igazi ragyogást vihetünk az otthonunkba, függetlenül attól, hogy a felhasznált aranyfüst valódi aranyból készült-e vagy egyéb fémből.

A Művészellátó internetes áruházban az aranyozás számos kellékét megtaláljuk, aranyfüstöt réz és cink ötvözetéből, valamint tiszta alumíniumból készült változatban is választhatunk. Bármelyik modell mellett is döntsünk, garantált a tartós hatás!

Author: seditor