Kabinbőröndök pontos méretekkel

kabinbőröndök

Utazáskor szeretjük magunk mellett tartani az értékes, fontos tárgyainkat, ezért a nagy bőröndbe nem tesszük ezeket, ha repülővel megyünk. Szerencsére, a kabinbőröndök számtalan fajtája megtalálható ma már a piacon, csak arra szükséges figyelni, hogy az adott légitársaság szabályainak megfelelő típust válasszuk ki.

Ebben az esetben nem fog bennünket kellemetlen meglepetés érni a reptéren. Elegáns kabinbőröndök fedezhetőek fel az utazunkshop.hu webáruház termékpalettáján, amelyek igazi útitársaknak minősülnek. Igazán jól néz ki például a Gabol Week típusú utazótáska, ami megvásárolható kék, piros és fekete színben. Könnyű, stílusos és divatos a megjelenése, a kialakítása pedig optimális pakolást tesz lehetővé.

Egy fő és két mellékrekesszel rendelkezik, a kisebbik részbe a fontosabb iratokat és személyes dolgokat helyezhetjük el, a nagyobb pedig a szükséges ruháknak, tárgyaknak a helye. A weboldalon fel vannak tüntetve a kabinbőröndök pontos méretei is, ezek alapján kiválaszthatjuk a megfelelő modellt.

Author: admin