Nagyszerű meglepetés a Slime Shaker

slime shaker

A slime készítés nagyon sok gyermek kedvenc elfoglaltságának számít, mert igazán menő dolgokat alkothatnak meg ily módon. Ezért még karácsonyi ajándéknak is ideális a Slime Shaker, amivel nagyszerű móka játszani.

A jatekotthon.hu internetes üzletben kedvező anyagi feltételek mellett juthatunk hozzá ehhez a játékhoz és szerezhetünk örömet a csemeténknek. A boldog mókázás, játszás nem marad el az ünnep ideje alatt sem, mivel gyerekkacagás tölti be az egész házat. Többféle Slime Shaker vásárolható meg a webshopból, különböző kiszerelésben. Egy szuper slime elkészítéséhez csak össze kell önteni a csomagban található port, a csillámokat, a konfettit és vizet adni hozzá.

Ezután összekeverjük és már készen is van a remek slime! Még meglepetés figurák is elhelyezhetőek benne, amivel hihetetlen végeredményhez juthatunk. Nagyon jó játék, érdemes többet is vásárolni belőle, hogy együtt szórakozhasson a barátaival. A Slime Shaker megrendelése mindössze néhány percet és kattintást vesz igénybe. Lepje meg ezzel a csemetéjét!

Author: admin