Kálium klorid tartalmú só az egész családnak

kálium klorid

Ez a színtelen kristályos vegyület széles körben használatos a káliumhiány megelőzésére és kezelésére. Az emberi szervezetben pedig elengedhetetlen az összes sejt, szövet és szerv megfelelő működéséhez. A kálium klorid számos betegség megelőzésében és leküzdésében is hasznos, illetve kritikus fontosságú a szívműködéshez, valamint a váz és az izmok összehúzódásához. Bár a kálium széles körben elérhető a különféle táplálék forrásokból, bizonyos esetekben a hiánya problémákat okozhat.

A hasmenés, hányás, alultápláltság és túlzott izzadás az anyag hiányához vezet a szervezetben. A kálium klorid pótlása segít normalizálni ezt az állapotot. Kutatók több nagyszabású vizsgálat alapján megállapították, hogy azoknál, akik káliumban gazdag étrendet követnek, lényegesen kisebb a stroke kockázata, mint azoknál, akiknek étrendje kevesebb káliumot tartalmaz. Az egészség megőrzéséért és a hosszú életért Ön is fogyasszon hagyományos só helyett 28% kálium kloridot tartalmazó Ősi Magnézium Asztali sót.

Növeli a szervezet magnéziumszintjét a masszázskrém

A magnézium kulcsfontosságú elem, ami nemcsak a bőr egészségéért felelős, hanem annak regenerálódási képességéért is. A masszázskrém összetételében lévő magas magnézium koncentráció kiküszöböli a szervezetben a magnéziumhiányt, elősegíti a kalcium megfelelő felszívódását, ami 50-60%-kal gyorsítja a sérülések utáni felépülést, de javítja az érrendszer egészségét is a szervezetben. A tápláló árnika és gyömbér kivonatban gazdag masszázskrém enyhíti a lábak nehézkességét és nyirokelvezető hatással bír, aktiválja a vér mikrokeringését és a nyirokáramlást.

A magnéziumot krém formában könnyű alkalmazni és bemasszírozni a bőrbe. A masszázskrém alkalmas azoknak, akiknek szükségük van a szervezet magnéziummal való telítésére, az ízületi és izomfájdalmak kezelésére és a lábfáradtság enyhítésére. A sportolóknak pedig ez a készítmény egy valódi kincs. Ők fizikai aktivitás előtt és után is alkalmazhatják. A krém enyhén felmelegíti az izmokat, tonizálja és szagtalanítja a bőrt sportolás közben. Este pedig ideális masszázshoz és a relaxációhoz.

Author: seditor