Megfontolandó cselekedet az immobiliser kiiktatása házilag

immobiliser kiiktatása házilag

A kényelem és biztonság azok a feltételek, amiket a legtöbb gépjármű már nyújtani képes a tulajdonosának. Gyorsan elvisznek bennünket bárhová a modern rendszerű négykerekűek és gyakran már komplex elektronikai kiképzéssel rendelkeznek. Sajnos, ami biztonságot ad, olykor problémát is jelenthet. Ezért kerülhet előtérbe az immobiliser kiiktatása házilag.

Voltaképpen egy indításgátló szerkezetről van szó, ami a kulcsban lévő chip és egy vevőegység közötti kommunikációt eredményezi. Ha nincs meg a szükséges kód, akkor a motor nem fog elindulni. Az immobiliser kiiktatása házilag ugyanakkor elég komplikált feladat, legalábbis olyan valakinek, akinek nincs gyakorlata ebben a témakörben.

Sajnos a kód elvesztésének több oka lehet onnantól kezdve, hogy leesik a kulcs, lemerül az elem, vagy valamilyen zárlat következik be. Egy új kulcs készítésekor szintén programozásra lesz szükség. A legjobb, ha az immobiliser kiiktatása házilag nem, hanem csak megfelelő szakértelemmel történik. Ehhez képzett személyzet az autokulcsmasolas.com weboldalon érhető el.

Author: seditor