Kellemes balatoni szállás kutyával is található

balatoni szállás kutyával

A Balaton a magyarországi nyaralók kedvence. Vannak, akik nyáron többször is leutaznak, hogy eltöltsenek ott néhány kellemes napot. Viszont azoknak, akik négylábú társukat is magukkal szeretnék vinni, viszonylag korlátozottak a lehetőségeik, tekintve, hogy balatoni szállás kutyával nem sok van a part mentén. Pedig a kisebb-nagyobb kutyusoknak is szükségük van az üdülésre, szórakozásra, hiszen amúgy az év többi részében nem nagyon adódik erre lehetőségük.

Voltaképpen nem is lehetne otthon hagyni a kutyust, mert amilyen szomorú szemekkel nézne ránk az indulás pillanatában, a bűntudat miatt úgysem éreznénk jól magunkat a tónál, bármilyen gondos felügyeletet biztosítanánk otthon maradt barátunknak. Száz szónak is egy a vége, arra a településre kell utazni, ahol van balatoni szállás kutyával! Fonyód ideális úti cél a kutyával utazóknak, mivel a közelmúltban, pontosabban 2016-ban itt nyitották meg a Balaton első kutyás strandját.

Ez az egyedülálló, igazi kutyaparadicsom a kikötő melletti területen fekszik, nagyon könnyű megtalálni. A település bármelyik részén legyen is a balatoni szállás kutyával, a strandra kijutni nem lesz nehéz, főleg egy örökmozgó, játékos négylábúval, akinek a futkározás a mindene. A kutyás strandról csodálatos kilátás nyílik Badacsonyra, ez a kellemes füves partszakasz közel 1 hektáros körbekerített terület. Tehát bőven van hely a négylábú barátainknak, hogy szaladgáljanak, egymással barátkozzanak a parton.

2019-ben harmadik alkalommal került megrendezésre a fonyódi kutyás strandon a Dog Beach Fesztivált, ahol rengeteg program közül válogathattak a résztvevők. Már ezért is érdemes megkeresni a balatoni szállás kutyával lehetőségét, hiszen remélhetőleg ilyen fesztiválok ezután is lesznek majd. A 2019-es fesztiválon hasznos előadások is elhangzottak a felelős kutyatartásról és a trénerek bemutatói szintén színesítették a programkínálatot. Fonyódon biztosan van balatoni szállás kutyával, ezért ragadja meg az alkalmat és nyaraljon idén is kis kedvencével!

Author: seditor