Növényi alapanyagú füstölő pálca

füstölő pálca

A valódi növényekből készült különféle termékek minősége mindig jobb, mint szintetikus változatoké. A növényi füstölő pálca hatással bír, ami azt jelenti, hogy a növény hatóanyaga érvényesül a füstölés során. Ez egy ősrégi tradíció, amit manapság a keleti kultúrákhoz társítanak, miközben sokan hajlamosak elfelejteni a keresztény kultúra tömjénfüstjét.

A különbség csak annyi, hogy a keleti kultúrák sokkal több növényt használnak a füstölő pálca készítéséhez, mint a nyugati világ. Pedig vannak olyan növények, amelyeknek kifejezetten a füstje hatékony. A szintetikus változatok aromaterápiás szempontból értéktelenek, esetleg élvezeti értékük van.

Az igaz, hogy minden illat hat az emberi lélekre, tehát aki ezt szereti, használja. A növényből készült füstölő pálca illata nem minden esetben beazonosítható, de adott funkciójának egészen biztosan megfelel. Webáruházunkban csak növényi alapú füstölők találhatóak, amelyek különböző gyártók termékei. Meditációhoz, jógagyakorláshoz, elmélyüléshez ajánlottak.

Author: seditor