Kellemes illatú AHAVA testápoló

ahava testápoló

Az ápolt bőr mindig szép, ha ezt rendszeresen elvégezzük, akkor a legforróbb nyári napokon is kifogástalan lehet a megjelenésünk. Fontos odafigyelni a felhasználni kívánt termék minőségére, például az AHAVA testápoló hibiszkusszal és fügével ideális választás.

Gyöngéden ápolja és hidratálja a felhámot, ezért mindazoknak ajánlott a használata, akiknek száraz a bőrük. A készítmény hidratáló hatása hosszantartó, mivel a Holt-tenger vizében található ásványokkal készült. Trópusi hibiszkusz és füge illatú ez az AHAVA testápoló, tehát rendkívül kellemes. Gyorsan felszívódik, így a mindennapi testápolás pár perc alatt megoldható. Visszaadja a száraz bőr komfortérzetét, megnyugtatva azt.

Tartalmaz az AHAVA testápoló shea vajat és aloe varát is, ennek köszönhetően bársonyos tapintást ad a bőrnek. Minden szempontot figyelembe véve tanácsos mellette dönteni, hiszen teljesen természetes alapanyagokból készül. Ezért az AHAVA testápoló semmiféle mellékhatást nem okoz, csak és kizárólag jót tesz a bőrnek, mert kiválóan gondozza.

Author: seditor