Koreai krémek többféle kivitelben

koreai krémek

Bőrünknek rendkívül fontos a hidratálás, ezt pedig mindenegyes napon meg kell adni ahhoz, hogy egészséges és szép maradjon. Hidratálják és intenzíven ápolják a koreai krémek, amelyek egyre nagyobb teret nyernek hazánkban is. Rengetegféle vásárolható meg ezekből a kiváló készítményekből a goodskin.hu webshopban, itt biztosan minden bőrtípusra kapható megfelelő.

Nem hagynak zsíros vagy ragacsos érzetet a bőrön, tehát ezt a kellemetlenséget elfelejthetjük, ha a koreai krémek alkalmazása mellett döntünk. Elősegítik a bőr egészséges és fiatalos működését a sejtkommunikáló hatóanyagokkal, bőrazonos összetevőikkel és antioxidánsokkal, bár az állaguk eltérő lehet.

Többféle formában vásárolhatóak meg a webáruház jóvoltából a hidratáló koreai krémek, hiszen emulzió vagy lotion kivitelben szintén elérhetőek. Például az Anti-T hidratáló egy könnyű, lágy textúrájú készítmény, amit főképpen pattanásos, érzékeny bőrre fejlesztettek ki. Fekete málna gyökér kivonatot tartalmaz, ami nyugtatja a bőrt és helyreállítja annak vízháztartását.

Author: admin