Mire elég az 50 literes bojler?

50 literes bojler

Annak érdekében, hogy ne legyenek gondok a lakás meleg vízzel való ellátásával, alaposan meg kell fontolni, hogy milyen forraló berendezést szereltet be. Egyrészt a méret tekintetében kell tisztán látni, vagyis mi mire elég.

Az 50 literes bojler tulajdonképpen 1 ember igényeit képes kielégíteni, elég a mosakodásra, mosásra, mosogatásra és az egyéb pancsolásra. Így az 50 literes bojler kiváló választásnak tűnik az olyan lakásokban, ahol csupán egyetlen személy lakik vagy az cégeknél, ahol kézmosáson, esetleg mosogatáson kívül másra nem használnak meleg vizet.

Nyilván Önben is felmerült a kérdés, miután utánanézett a bojleráraknak az interneten, hogy talán célszerűbb lenne 80 literes változatot beszereltetni, hiszen kedvezőbb áron juthat hozzá, míg az 50 literes bojler ára kissé borsosabbnak tűnik?

A válasz nem, ugyanis hosszú távon ráfizetne, mivel nem tudja kihasználni a nagyobb készülék kapacitását, ezért csak pénz- és energiapazarlás lenne. Ezt minden szakember, aki már rendelkezik némi tapasztalattal, alátámasztja.

Author: admin