Létezik gázkandalló parapetes kivezetéssel?

gázkandalló parapetes

Sokan bosszankodnak fűtésidényben a gázkonvektor miatt, mert a hőt az utcára küldi. Ha úgy gondolja, a történet megérett a cserére, akkor vegye górcső alá a jelenlegi ajánlatunkat, a gázkandalló parapetes beépítés opciót. Valószínű költségesebb lesz, mint elődje, de hatásfoka, no és főképp az esztétikai értéke bőven visszahozza az árát. Pontosan úgy néz ki, mint egy gyönyörű fatüzeléses kandalló és kivitelben is lehet beépített vagy szabadonálló. A gázkandalló parapetes kivezetéssel is megoldható.

A parapetet ebben az esetben nem a hagyományos értelemben kell érteni, hanem oldalfalként. Hagyományos kéményre nincs szükség, de egy nagyjából 2 méteres függőleges belső füstcsőre igen. Innen bekanyarodva már mehet a falra a kivezetés. Természetesen a meglévő kéményhez is csatlakoztathatjuk. A modern gázkandallók nem csupán gyönyörűek, de energiatakarékosak is, emellett a gázkandalló parapetes kivezetéssel praktikus és helytakarékos. Imádni fogja azt a kis távirányítót, amivel a kedvenc foteljéből vezérelheti az egész szoba fűtését!

Miért magasak a vízteres kandalló árak?

A kandalló nagyon sokak kedvence, nem is kell sokáig taglalni az okokat, a kérdés csupán az, hogy melyiket válasszuk a sok típus közül?! Például a vízteres kandalló árak szempontjából az egyik leghúzósabb, de vannak olyanok is, amelyekért kevésbé kell a pénztárca mélyére nyúlni. A költségekre viszont mindig a mihez képest mértékegységgel érdemes gondolni, tehát a célt vegyük figyelembe. Példának okáért, vizsgáljuk meg, mit takarnak a vízteres kandalló árak, miért olyan magasak?

Ez az a típus, ami a leginkább alkalmas arra, hogy a ház központi fűtésrendszerét rákapcsolva, az egész otthonunk melegítését megoldjuk vagy legalább jelentősen rásegítsünk. Tehát, ha belegondolunk, hogy bármelyik másik kandallót megvásárolnánk, majd további súlyos összegekért még a lakás többi részében is üzemeltetni kell valamilyen fűtőtestet vagy fűtőrendszert, akkor a vízteres kandalló árak már nem is annyira szörnyűek. Ez a típus a legkiválóbb egy újépítésű ház tervezésekor és a tapasztalatok szerint nagyon gyorsan visszahozza a kezdeti költségeket.

Author: seditor