Melyik gint tegyük a pohárba?

gin

Amikor egy alkoholos ital elkészítéséről van szó, akkor nem mindegy, hogy milyen minőséget teszünk az emberek elé. Ott van például a gin, amiből kétfajtát is megkülönböztetünk, ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy az egyik rosszabb a másiknál. Az első kategóriába azok az üvegek tartoznak, amik drágábbak, ugyanis ezeket önmagában fogyasztják.

Itt az elkészítés során gondosan megválogatják a gyógynövényeket és a fűszereket, a többlépcsős folyamat végén a tökéletes és ízletes italt kapjuk meg. A másik kategóriába az a gin tartozik, amit inkább a koktélok kikeveréséhez vesznek elő, értelemszerűen itt nincs szükség arra, hogy a legjobbat tegyük a pohárba, hiszen az íze keveredik a többi alkohol és gyümölcs zamatával.

Kár lenne azt mondani, hogy az egyik jobb, hiszen azt kell eldöntenünk, hogy milyen céllal vásárolunk. Ha a bárpult mögé keresünk keverhető gint, akkor válasszuk az olcsóbb kategóriát, ami ugyanúgy kiszolgálja majd a vendégeink igényeit. Ha pedig az esti italozáshoz kellene valami finom ital, akkor a drágábbak között is érdemes szétnézni.

Author: seditor