Mi is pontosan a Cross kerékpár?

cross kerékpár

A kerékpárok új forradalmával rengeteg igény teremtődött, amit a piac igyekezett lefedni. Ennek eredményeképp, az egyszeri vásárló csak néz maga elé tanácstalanul, amikor belép a boltba. MTB, trekking vagy a titokzatos Cross kerékpár? Mit jelentenek ezek? Igen, a dolog nem könnyű!

Ugye mennyivel egyszerűbb volt, amikor nagyjából csak annyit lehetett eldönteni, hogy milyen színű legyen? Egyszerűbb, de nem jobb! Meggyőződésünk, hogy a típusok bővülésével a lehetőségeink is nyitottabbak lettek. Tény és való, hogy nem árt a hozzáértőt megkérdezni vagy tájékozódni a különböző bringafajtákról, mert mellélőni könnyű, aztán lőttek a jóízű gurulásnak. Trekking és a Cross kerékpár összemosásáról például nagyon sok fáma szól. Míg előbbi a klasszikus túrabicikli megtestesítője, addig utóbbi jóval sportosabb.

Cross kerékpár megalkotói ötvözték a túra, a fitness és a hegyi modellek sajátosságait. Nagyon jó választás annak, aki sportolni szeretne a bringával, de változatos terepen. A Bikelife polcairól élvezet lesz a válogatás!

Author: seditor