Próbálja ki a Honeywell Evohome fűtésrendszereket!

Honeywell Evohome

A mai elvárásoknak megfelelő, szabályozott fűtésrendszert szeretne? A Honeywell Evohome szolgáltatásaival Ön ettől még sokkal többet kaphat, hiszen csapatunk szakmai segítséget tud nyújtani bármilyen kérdésben. A szabályozott fűtésrendszer a komfortérzetet jelentősen megnöveli, de a fűtésszámlát csökkenti. Már régóta tudjuk, hogy az igényekre szabott, egyenletes, állandó hőmérséklet sokkal kifizetődőbb.

A Honeywell Evohome WIFI-vezérelt fűtésszabályozó nagyon előremutató rendszer, amiben az Evohome termékcsalád elemei rádiósan kommunikálnak egymással. Természetesen cégünk rendelkezésére áll, ha az Honeywell Evohome rendszert illetően tanácstalan. Szolgáltatásunkhoz tartozik, hogy ügyfeleinknek tesztelve és programozva kézbesítjük a rendszert.

Azok ugyanis gyárilag nincsenek oly módon összetanítva, hogy az Ön fűtésrendszerét szabályozzák. A szolgáltatásunk igénybevételét követően egy űrlapot kell kitöltenie, aminek alapján a hozzáértő csapat igény szerint programozza és teszteli is a rendszert. Minderről bővebben honlapunkon is olvashat!

Author: seditor