Milyen hatással van az ametrin az egészségünkre?

ametrin

A természet gyógyító ereje vitathatatlan. Ez a jótékony hatás nemcsak a gyógynövények formájában ismeretes, de a különféle ásványok tekintetében is. Az ametrin névre hallgató ásvány például a hosszú, elhúzódó betegségek során ajánlott alkalmazni, de emellett az immunrendszer megerősítésében is besegít.

Ez az utóbbi tulajdonsága különösen a téli hideg napokon jön jól, amikor bármikor könnyedén az influenza és egyéb kellemetlen kór áldozatává válhatunk. Az ametrint egyébként a diákok is nagyon kedvelik, hiszen az ásvány nagy szerepet játszik a vegetatív idegrendszer támogatásában, így segítve a koncentrációs képességet, illetve fejlesztve a memóriát. Az ametrinről persze nemcsak, mint praktikus, jótékony hatású ásványról érdemes beszélni, hiszen annak szemet gyönyörködtető külseje azonnal felhívja a szépre érzékeny emberek figyelmét.

Az ametrin máskülönben az ametiszt és a citrin sajátosságait kombinálja, ami jól látszik a különleges és ritka ásványgyöngy külső jegyeiben, többek között a színében.

Author: admin