Triciklit felnőttek is használnak

Tricikli meghajtása

Ön is szeretne a szabadban tekerni, azonban fél attól, hogy egy hirtelen kanyarban oldalra dől? A tricikli kényelmes alternatívája a kétkerekű társainak, aminek a használatát bárki könnyedén elsajátítja, akár néhány perc alatt.

Vannak olyan esetek, amikor az ember egyensúlyérzéke nem olyan, mint másoké és a balesetek megelőzése érdekében, egyéb megoldások után kell nézni. Akik úgy érzik, hogy két keréken soha nem tudnának eléggé biztonságosan hajtani, azok most már triciklik révén űzhetik ezt a sportot úgy, hogy közben stílusosak maradnak.

Így nem kell többet félni a kanyaroktól, mivel a triciklin úgy osztozik meg a három kerék, hogy 1 van elől, ami inkább a könnyű kormányzásért felel, 2 pedig hátul, ezáltal akár ülőhelyzetben is maradhatunk, tekerés nélkül sem fogunk eldőlni vele.

Több márka gyárt ilyen háromkerekű megoldásokat, ezek közül az egyik legfelkapottabb a Csepel terméke, ami nemcsak megfizethető, hanem minőségi kategóriába is tartozik. Árát tekintve nagyjából annyiba kerül, mint a hagyományos kerékpár.

Author: admin