Nagyszerű programokat kínál a Farkashegyi repülőtér

farkashegyi repülőtér

Mi tudjuk, hogy mi az izgalomra vágyóknak a legjobb születésnapi ajándék és meg is adjuk nekik! Ez nem más, mint a farkashegyi repülőtér indulási helyről tett sétarepülés. Az utazás időtartama 25 perc. A repülés hossza az általad választott útvonaltól függ. Egy repülőgépen akár egy 4-6 fős csoport is elfér. A farkashegyi repülőtérről tett városnéző túra nagyszerű ajándék a szeretteidnek és a barátaidnak is. Mit láthatsz a sétarepülés során? Ezt a szolgáltatásunkat választva, élvezheted az ország csodás természetét és a legszebb látnivalóit.

A vállalkozásunk sokéves tapasztalattal rendelkező, képzett pilótákat alkalmaz és indulás előtt minden járművet alapos műszaki ellenőrzésnek vetünk alá. A kirándulás időpontját telefonon keresztül is lefoglalhatod vagy megrendelheted az ajándékutalványunkat, amit a születésnapos maga használhat fel. Ha kétségeid vannak, hogy melyik szolgáltatásunkat válaszd, a tanácsadóink segítenek kiválasztani az általad megadott költségvetésen belüli kirándulást, farkashegyi repülőtéri indulással.

Eredeti figyelmesség a sétarepülés Budapest felett

Nem tudod, hogy mit ajándékozz a férjednek, a feleségednek, egy közeli barátodnak vagy kollégádnak? Esetleg a szüleidnek keresel megfelelő ajándékot a házassági évfordulójukra? A sétarepülés Budapest felett bármelyik szerettednek színes élményeket nyújt. A repülőgépen akár 6 személy is elfér, így családi kirándulást is szervezhetsz és a rokonaid megoszthatják az érzelmeiket. Minden légben tett utazás előtt a repülőgépet egy szerelő ellenőrzi, hogy a felszerelés műszakilag kifogástalan legyen.

Mi pedig garantáljuk a biztonságot a légi utazás során. A sétarepülés Budapest felett különböző árkategóriákban érhető el. Az egyes repülések ára a kirándulás indulópontjától függ. Az ajándékutalványaink árát és a felhasználásuk feltételeit a tanácsadóink segítségét kérve tudhatod meg. A romantikus sétarepülés Budapest felett biztosan senkit sem hagy közömbösen, ezért kiváló és figyelemre méltó ajándék lesz, mind a fiatal és ambiciózus szerelmeseknek, mind az érettebb személyeknek.

Author: seditor