Laptop javítás Budapesten: most ilyen árakra számíthatsz

Laptop javítás

Sokszor nem is gondolnánk, hogy a számítógépünk vagy laptopunk olyan egyszerű oknál fogva lassul le, mint a por és különböző szennyeződések bekerülése a belsejébe. Persze egyéb miatt is meghibásodhat a gépezet, ami nélkül esetenként dolgozni sem tudunk, ezért gyorsan szeretnénk megjavíttatni. Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakra számíthatsz a fővárosban, akkor egyszerűen kattints a www.laptopjavitasbudapest.hu linkre! Itt egy olyan remek szervizt ismerhetsz meg, amelyiknek kiváló szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársai rövid időn belül megjavítják a gépet, méghozzá valóban kedvező összegért.

Amint beviszed a laptopodat, azonnal ingyenesen bevizsgálják és közlik veled a probléma okát. Tehát megtudod, hogy mi a baj és mennyi pénzt kell fizetned a javításért. Normál laptopok esetében az alapos külső-belső tisztítás díja 9990 Ft, de ha ezt expressz, vagyis 2 órán belül szeretnéd, akkor 14 990 Ft az ára. Ugyanez a szolgáltatás üzleti/gamer laptophoz már egy kicsivel drágább, vagyis 14 990 Ft-ba kerül, az expressz tisztítás pedig 19 990 Ft.

Ha az alaplapot szükséges megjavítani egy normál laptopnál, akkor ezért a szolgáltatásért 24 990 Ft lesz a díj, de ehhez ajándékba kapsz egy komplett tisztítást is. Az alaplapi csatlakozó cseréje ajándék tisztítással együtt, normál laptop esetében 19 990 Ft. Gamer/üzleti gépek esetében az alaplapjavítás 29 990 Ft, az alaplapi csatlakozócsere pedig 24 990 Ft. Természetesen, a fent említett weboldalon megtalálod a komplett árlistát, ami minden szolgáltatás díját magába foglalja. Az árak egyáltalán nem nevezhetőek magasnak, főleg ha összehasonlítjuk ezeket egy új laptop árával.

Nagyon sokan ragaszkodnak a megszokott gépükhöz, amit szinte már becsukott szemmel is tudnak használni. Igazából egy tisztítás vagy alaplapjavítás szükségessége miatt nem is érdemes új készülékben gondolkodni. 1-2 nap alatt szinte ujjá varázsolják a szerviz szakemberei a laptopot, ezért érdemes igénybe venni a remek szolgáltatásokat. Munkájukkal hamar megoldódik a készülék hibája.

Author: seditor