Remek eszköz a teakészítő

teakészítő

Aki kedveli a finom teákat, az különös gonddal készíti el az italt, amihez külön edényt használ. Optimális választás a BerlingerHaus french teakészítő, hőálló üvegből és rozsdamentes acél alkatrészekből. Ezzel nemcsak teákat, hanem ízletes kávékat is előállíthatunk, méghozzá filterek és kapszulák nélkül. A fenntarthato-otthonom.hu webshop kínálatában kapható teakészítő 600 ml és 18 cm magas.

Ennek köszönhetően igazán kis helyen elfér. Könnyen használható és tisztítható, akár mindennapos igénybevétel esetén is. Kisebb családoknak ideális, hiszen mindkét reggeli italt elkészíthetik. Nem kell többé külön kávéfőző, teafőző, ha ezzel a remek eszközzel rendelkezünk.

Árban szintén megfelelő, hiszen 2890 Forintért a tulajdonunkba kerülhet. Ajándékba is kiváló ötlet, például az egyedül élő nagymama biztosan nagyon örülne egy ilyen eszköznek. Nem mindennapi meglepetés egy korszerű, ugyanakkor egyszerű teakészítő. Lepje meg Ön is ezzel családja azon tagjait, akik szeretik a teát és mindennap fogyasztják!

Author: seditor