Rendkívül ellenálló az akril kád

Itt a remek lehetőség végre pancsolni egy jót! Na, de miben? Erre az akril kád fogja megadni a választ. Viszont azt, hogy milyen kivitelben van rá szükség, már mindenki maga döntheti el, a saját ízlése szerint. Természetesen nemcsak méretbeli különbségek vannak, hanem többféle egyedi formavilág közül választhatunk. Hogy mi a legnagyobb előnye?

Ezt csak az tudhatja, aki próbált már megemelni egy öntöttvas kádat. Rendkívül könnyű, mégis nagyon ellenálló, a rugalmas anyagának köszönhetően. Hogyha megfelelően van beépítve, akkor évtizedeken keresztül semmi probléma nem lesz az akril káddal.

Nyilván sokan látták a régi kádak esetében, hogy bizonyos pontokon elkezdtek elszíneződni. Hiába a súrolás és a különböző vegyszerek, mert a foltok nem tűntek el. A kád ezután is használható, de egyáltalán nem mutat higiénikusan.

Ezzel szemben, az akril káddal ez nem történhet meg, mivel egy teljesen más anyagból készült, ami sokkal ellenállóbb a fizikai és kémiai behatásokkal szemben. Az akril kád lehet hagyományos, ám a kínálatban szerepelnek számos kiegészítővel ellátott modellek is.

Author: admin