Supralux Wallkyd beltéri festék

Wallkyd

Sokan kérdezik, hogy milyen festéket érdemes választani beltérre? A Supralux termékcsaládban maximálisan meg lehet bízni. A sokoldalú és innovatív Wallkyd egy korszerű beltéri festék, amit a modern lakberendezési és építészeti igények kielégítésére terveztek. Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi széles körű alkalmazását különböző felületeken és környezetekben.

A Wallkyd festék egy vízbázisú alkotóanyagokon alapuló formula, amely környezetbarát és alacsony szaghatású. Ezáltal ideális választásnak bizonyul beltéri festéshez, mivel nemcsak könnyen kezelhető és gyorsan szárad, de emellett minimális környezeti hatással is jár. A Wallkyd talán legkiválóbb tulajdonsága a színstabilitás.

Az idő múlásával sem veszít a színéből, így hosszútávon is megőrzi az eredeti megjelenését. Ezenkívül a produktum kiválóan ellenáll a fakulásnak, UV-sugaraknak és egyéb környezeti hatásoknak, ami azt eredményezi, hogy a festett felületek hosszú ideig megőrzik friss és élénk színüket. Továbbá, a remek tapadóképességének és könnyű felvitelének köszönhetően szinte bármilyen felületen használható.

Author: seditor