Mikor szükséges a csempe körkivágó?

csempe körkivágó

Kiváló szerszámokkal és minőségi alapanyagokkal egyszerűen öröm bármilyen munkát végezni. A különféle csináld magad ötletek között, nem véletlenül vannak jelen az otthon végzett hidegburkolási metódusok részletes leírásai. Gyakran csak annyi a teendő, hogy követni kell az instrukciókat és a kiváló végeredmény garantált. Némi odafigyelést igényelhet a lyukfúrás, amihez egyedi csempe körkivágó beszerzésére lesz szükség. A kimondottan kemény, természetes kövekből készült lapok áttörése csak prémium gyémántfúrókkal lehetséges.

Ezeknek kiemelt képviselője a TLS MONSTER gyémánt, lézerhegesztett szegmenses csempe körkivágó. Szinte nincs olyan építőanyag, ami útjába tudna állni. A fekete gránittal ugyanúgy megbirkózik, mint a betonnal. Száraz és vizes környezetben egyaránt bevethető. A hatékonyságát tovább növeli a csempe körkivágó oldalán található turbó szegmens, ami az agresszív munkavégzést támogatja. Többféle méretben rendelhető meg, így egy menetben megoldható a tetszőleges áttörések kialakítása, ráadásul nagy pontossággal.

Gyémánt csiszolókorong a sima felületekért

Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács – tartja a mondás. Ezzel szemben, a hidegburkolatok kialakításánál gyakran a porral és törmelékekkel kell megküzdeni. A jól előkészített, sima felületekre gyorsan és pontosan feltehetőek a lapok, de az él letörése így is előfordulhat. A gyémánt csiszolókorong bevetésével számos feladat elvégezhető.

Legyen szó az érdes betonfelületek simításáról, megkötött ragasztóanyag, esetleg festékréteg eltávolításáról, élek letompításáról, mindezek többé nem okozhatnak kihívást. A TLS VULCAN gyémánt csiszolókorong a finom polírozásra ugyanúgy alkalmas. A mélyebb karcokat a bonyolult felületeken szintén felszámolhatjuk vele. Amire megéri figyelni, hogy adott fordulatszám felett (2500 RPM) nem szabad használni, mert az tönkreteheti az anyagát. A gyémánt csiszolókorong felhelyezése egyszerű, mivel tépőzáras hátoldallal kapcsolódik az ellendarabhoz, vagyis egyetlen mozdulattal cserélhető.

Author: seditor