Swing, a modern társastánc

swing

A társastáncról nem feltétlenül a modern jelző jut elsőre az emberek eszébe. Azonban a West Coast Swing korunk funky és R’n’B slágerekre is táncolhatsz, így bulikban, szórakozóhelyeken is nagy hasznát lehet venni, ha elsajátítod a lépéseket. Ha szeretnél magabiztos, laza és stílusos lenni bármilyen partin, akkor gyere el a Goldance tánciskola egy swing órájára és meglátod, hogy ez az, amit mindig is kerestél!

Az első alkalom ingyenes, így igazából nincs veszítenivalód, de vigyázz, mert nem valószínű, hogy egyetlen óra után itt tudod hagyni ezt a fergeteges hangulatot! Látva az advanced szintű tanárpárosainkat, bizonyára benned is megfogalmazódik, hogy pontosan ezt szeretnéd. Ugyanígy mozogni, ugyanilyen átéléssel és jókedvvel.

Az önmagukat folyamatosan képző oktatóink pedig a legjobb tudásukat fogják adni ehhez. Ölts magadra kényelmes, utcai öltözetet, húzz fel egy puha, lapos sarkú cipőt és legyél részese a swing őrületnek! Ha elég kitartó vagy, még profi versenyekre is jelentkezhetsz majd. Vágj bele!

Author: admin