Szögletes kövekkel készül a gyémántszemes kirakó ló

gyémántszemes kirakó ló

Az állatok és növények is kedvelt téma a kézimunkázók körében. A gyémántszemes kirakó ló 30 színből készül, szögletes kövekkel. A kövek jól egymás mellé helyezhetőek, különösen azért, mert a 20×25 cm vászonra a gyártó felrajzolta a sémát. A gyémántszemes kirakó ló így egyszerűen és gyorsan elkészíthető.

A kész képet utána tetszőlegesen használhatjuk táskára, ruhára, terítőnek, sőt, akár falra akasztható kép formájában is. A színek felhelyezése egyértelmű, hiszen számokkal van jelölve minden árnyalat. Ennek alapján, a régi gobelin technikához hasonlóan, csak követni kell az utasítást. A megrendelt csomagban minden színből több található, mint amennyire a kép elkészítéséhez ténylegesen szükség van.

Ha néhány gyöngy elkallódik munka közben a gyémántszemes kirakó ló akkor is teljes lesz. Aki már több képet kirakott, annyi maradék gyönggyel rendelkezik, amihez ha külön színeket vásárol, saját képet is készíthet. A népszerű pontfestés stílusában készült díszek gyorsan elkészülnek és festék sem kell hozzájuk.

Author: seditor