Testradírok a bőrünk ragyogásáért

testradírok

Sem a szeles, hideg idő, sem a nyári hőség nem tartozik bőrünk jótevői közé, de a stresszes életmód és az ezzel járó kialvatlanság is nyomot hagy a megjelenésünkön.

A niyodo.hu virtuális boltban rendelkezésünkre álló testradírok látványosan gondoskodnak arról, hogy az arcunk a megerőltetőbb időszakokban is üdén ragyogjon. Ezek a termékek tökéletesen megtisztítják a bőrt az elhalt hámsejtektől, közben ápolnak, hidratálnak, a bennük lévő makadámia olaj révén feszesítő hatásuk is van. De ne feledkezzünk meg egy másik fontos összetevőjükről, a kakaóvajról sem, ami szintén kiválóan táplálja a bőrt.

Az már csak hab a tortán, hogy a weboldalon bemutatott Yamuna testradírok között olyanokat is találunk, amelyek különleges illatélménnyel kényeztetnek, például a frangipáni és a jázmin kombinációjával ragadnak ki a hétköznapok szürkeségéből. Így, ha arctisztítás közben behunyjuk a szemünket és legalább néhány percre kizárjuk a külvilágot, egzotikus trópusi világban találjuk magunkat, ahol a lelkünk is felfrissülhet.

Author: seditor